Connect with us

Anvelope • Cauciucuri • Opinii, păreri, recenzii

Goodyear lansează gama de anvelope Eagle F1 SuperSport – un nou tip de cauciucuri ultra-ultra-performante (UUHP) în 2019

Anvelope Goodyear

Goodyear

Goodyear lansează gama de anvelope Eagle F1 SuperSport – un nou tip de cauciucuri ultra-ultra-performante (UUHP) în 2019

Gama SuperSport de anvelope a producătorului va fi disponibilă în trei variante – Eagle F1 SuperSport, SuperSport R și SuperSport RS – toate fiind concepute pentru utilizare pe vehiculele de performanță cu dimensiuni de 18-21″ jante.

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ℹ️ Goodyear lansează gama de anvelope Eagle F1 SuperSport – un nou tip de cauciucuri ultra-ultra-performante (UUHP) în 2019

Anvelope Goodyear pret

Gama SuperSport de anvelope a producătorului va fi disponibilă în trei variante – Eagle F1 SuperSport, SuperSport R și SuperSport RS – toate fiind concepute pentru utilizare pe vehiculele de performanță cu dimensiuni de 18-21″ jante.

Gama se bazează pe experiența motorsportului și a experienței de curse a lui Goodyear; producătorul declară că tehnologiile și compușii utilizați în producția gamei Eagle F1 SuperSport „permit o îmbunătățire semnificativă a distanțelor de frânare și a timpului de rulare fără a neglija elemente mai puțin intangibile ale experienței de conducere, cum ar fi feedback-ul în timpul întoarcerii, în timpul frânării și apropierii . „În total, 37 de noi dimensiuni SuperSport vor fi lansate în 2019, începând din februarie.

Eagle F1 SuperSport

Eagle F1 SuperSport este conceput pentru a crește aderența și pentru a îmbunătăți manevrabilitatea. Goodyear promite schimbări direcționale de răspuns, ca urmare a coastelor rigide ale anvelopei, în timp ce un model masiv exterior închis, folosit pe umărul anvelopei, asigură controlul în timpul transferurilor de sarcină în colțuri. Un design lateral super-rigid îmbunătățește și mai mult manevrabilitatea, deși Goodyear adaugă că acest lucru nu va „compromite” în mod nejustificat confortul la plimbare. În timp ce pneul a fost dezvoltat în primul rând pentru condiții uscate, Goodyear a abordat performanța umedă cu o combinație multi-compus. Secțiunile exterioare ale anvelopei sunt optimizate pentru a fi uscate, în timp ce cele trei segmente centrale ale acesteia îmbunătățesc manevrabilitatea umedă.

25 de unități Eagle F1 SuperSport vor fi introduse între februarie și mai 2019, cu posibilități de montare variind de la 18 la 21 de diametre, 205 la 305 mm latime și un raport de aspect cuprins între 45 și 30. Goodyear spune că Eagle F1 SuperSport este destinat expuneri la cald precum Volkswagen Golf GTI, saloane de înaltă performanță, inclusiv BMW M3 și Mercedes-AMG C63, precum și supercars de zi cu zi, cum ar fi Porsche 911 Turbo.

Eagle F1 SuperSport R

Eagle F1 SuperSport R crește în continuare nivelul de aderență și precizia de direcție pe și pe pistă, adaugă Goodyear. Nivelurile de prindere sunt îmbunătățite prin utilizarea unui compus cu frecare ridicată, care asigură un nivel excepțional de aderență la uscat. Se adaugă stabilitatea în viraje cu punți în canelura interioară a modelului benzii de rulare, reducând deformarea blocurilor de rulare în cazul forțelor extreme de virare. Precizia la direcție și feedback-ul au fost îmbunătățite și prin optimizarea amprentei anvelopei pentru o distribuție mai consistentă a presiunii.

10 unelte Eagle F1 SuperSport R vor fi introduse între februarie și noiembrie 2019, variind de la 18 la 21 de diametre, 205 la 305 mm latime și un raport de aspect variind de la 25 la 40. Anvelopa a fost dezvoltată pentru vehicule cu performanță concentrată , cum ar fi sportul de golf Volkswagen Golf, BMW M4 CS și Porsche 911 GT3.

Eagle F1 SuperSport RS

Eagle F1 SuperSport RS este anvelopa Goodyear care se concentrează pe cea mai mare rasă, menită să împingă limita pe calea ferată în timp ce rămâne legată de drum. Dispune de un compus specializat de curse pentru a oferi un nivel mai ridicat de aderență și performanță în condiții uscate. Două SKU-uri vor fi introduse în martie 2019, având dimensiunile de 265/35 ZR20 și 325/30 ZR21.

În așteptarea noilor modele supersport, puteți accesa ofertele noastre în magazinul de anvelope.

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Continue Reading
You may also like...

Suntem experți naționali in anvelope, iar la AnvelopeX veți obține mai mult decat pneuri. Aveți consultanță de specialitate, cel mai mic pret la anvelope noi, satisfacție și garantarea unui set complet de servicii rapide și de cea mai înaltă calitate.Nu AnvelopeX a inventat roata, dar știe totul despre ea.Colaborăm cu peste 44 de producători de anvelope. Testăm performanța și apoi vă oferim cea mai buna selecție de anvelope, de la Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, la Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.AnvelopeX e deschis NON-STOP!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Goodyear

  Advertisement

  Cele mai noi articole

  Contact

  Ne puteți contacta la:

  Tel: 0784.218.046
  E-mail: office@anvelopex.ro
  Web: AnvelopeX.ro

  sau la sediul nostru din Sibiu, str. Victor Hugo 2.

  Facebook

  Advertisement

  Trending

  Advertisement
  To Top