Connect with us

Anvelope • opinii, păreri, recenzii

AnvelopeX și Dunlop îți oferă vouchere cadou!

Știri auto

AnvelopeX și Dunlop îți oferă vouchere cadou!

Achiziționează un set de 4 anvelope de iarnă Dunlop cu diametru peste 17″, înregistrează-te aici și caștigi automat un voucher cadou în valoare de 100 RON!

Ce trebuie să faci:

1. În momentul în care ai achiziționat 4 anvelope de 17 inch sau mai mari, de iarnă, din marcile participante la campanie, completează datele tale în secțiunea aferentă din siteul promotie.goodyear.eu sau promotie.dunlop.ro. Toate campurile sunt obligatorii, inclusiv încărcarea copiei facturii.

2. Pentru participarea la promoție și câștigarea voucherelor cadou, trebuie să rămână vizibile pe factură cantitatea de anvelope achiziționate precum și modelul / marca acestora, numarul și data facturii, numele participantului la secțiunea „Cumpărător”.

3. Participantul va primi voucherul prin curier privat la adresa specificată de acesta pe site.

4. Participantul va primi voucherul în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la momentul încheierii campaniei promoționale.

 

Campania se desfășoara în perioada 15.10 – 30.11.2015

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Suntem experti nationali in anvelope, la AnvelopeX veti obtine mai mult decat pneuri. Ai consultanta de specialitate, cel mai mic pret, satisfactie, garantare de servicii rapide si de cea mai inalta calitate.Nu AnvelopeX a inventat roata dar stie totul despre ea. Colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope. Testam performanta si apoi va oferim cea mai buna selectie de anvelope: Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Firestone, Fulda, Kumho, Hankook, Yokohama, General, Vredestein si multe altele.AnvelopeX e deschis NON-STOP.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri auto

Cele mai noi articole

Contact

Ne puteți contacta la:

Tel: 0784.218.046
E-mail: office@anvelopex.ro
Web: AnvelopeOnline.net

sau la sediul nostru din Sibiu, str. Victor Hugo 2.

Facebook

To Top