Coșul tău (0)

Anvelope Bridgestone - B381

Ecopia Bridgestone B381 este o anvelopa premium all-season, conceputa pentru masinile de familie. Economia de combustibil a fost factorul cheie in dezvoltarea anvelopei Ecopia Bridgestone B381.

Caracteristici:
- Tractiune foarte buna pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile vremii, fie ploaie, uscat sau zapada usoara; - Suprafata de rulare este stabilizata cu centuri interne gemene din otel; - Ecopia Bridgestone B381 contine un cablu de poliester, pentru a permite o calatorie mai confortabila; - Simetrica, datorita design-ului blocului benzii de rulare pentru o tractiune imbunatatita.


« Anvelope Bridgestone


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.8/5 based on 336 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate