Coșul tău (0)

Anvelope Bridgestone - Blizzak WS70

Bridgestone Blizzak WS70
Bridgestone Blizzak WS70 este anvelopa de iarna si zapada dezvoltata pentru soferii de coupe, sedan, microbuze si vehicule crossover, pentru cei care cauta deplasarile pe drumurile de iarna acoperite cu zapada si gheata sau noroioase. Blizzak WS70 reprezinta a patra generatie de anvelope Bridgestone WinterBiter concepute pentru a oferi tractiune ?si control, care inspira incredere conducatorului auto prin obtinerea potentialului maxim al vehiculului.
Cand Blizzak WS70 este de 50 la suta folosit, un indicator de adancime a benzii de rulare turnate in designul benzii de rulare, permite conducatorului auto sa stie ca doar 10 la suta din banda de rulare ramasa este compus multicelular.
Blizzak WS70 este anvelopa de zapada si gheata si indeplineste cerintele severe ale industriei anvelopelor de zapada si sunt marcate cu simbolul munte/fulg de nea.

RECOMANDARI: Datorita capacitatilor de tractiune Bridgestone Blizzak, recomandam utilizarea modelelor Blizzak numai in seturi de cate patru pentru a oferi cele mai bune caracteristici de manevrare si performanta a pneului.


« Anvelope Bridgestone


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.1/5 based on 343 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate