Coșul tău (0)

Anvelope Bridgestone - DUELER H/T 687

Dueler D687 este o anvelopa all-season (pentru toate anotimpurile) conceputa pentru vehicule utilitare sport . Acesta a fost dezvoltata pentru a oferi un aspect agresiv si tractiune optima tot timpul anului, chiar si in conditii de zapada usoara.

Profilul benzii de rulare a fost dezvoltat pentru a oferi tractiune pe drumuri uscate, umede si usor acoperite de zapada. Pe plan intern, Dueler D684 beneficiaza de insertii de otel simetrice pentru a stabiliza zona benzii de rulare si de un cabluri din poliester pentru a ajuta creste confortul in timpul rularii.


« Anvelope Bridgestone


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.7/5 based on 422 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate