Coșul tău (0)

Anvelope Bridgestone - Ecopia EP001S

Bridgestone Ecopia EP001S

EP001S Ecopia este una dintre primele anvelope din lume, cu un rating A de aderenta la teren umed, precum si pentru economia de combustibil, in Europa si Japonia. Dovada ca anvelopa Bridgestone ecologica intr-adevar raspunde provocarii de echilibru intre siguranta si performanta ecologica.


Compusii revolutionari a lui Ecopia si tehnologia benzii de rulare se traduce in rezistenta la rulare foarte redusa, consum redus de combustibil si emisii scazute de carbon, mentinand in acelasi timp o aderenta excelenta umed. Toate acestea inseamna placerea pura de a conduce.
Pe scurt, emblematica Ecopia din gama de anvelope ecologice Bridgestone va permite sa conduceti usor, dar cu siguranta in toate conditiile.


« Anvelope Bridgestone


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.2/5 based on 236 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate