Coșul tău (0)

Anvelope Continental - VANCOECO

Continental Continental VancoEco

Continental VancoEco este o noua anvelopa cu potential de economisire, care a fost special dezvoltata pentru furgonete cum ar fi Mercedes Sprinter, Ford Transit si Volkswagen T5. VancoEco are o rezistenta la rulare mai redusa cu aproximativ 30%, astfel putand economisi pana la 4% dintr-un plin de carburant pastrand distanta de franare pe drumuri uscate si ude.
Noua anvelopa destinata transportului are adaugat silica, asemenea anvelopelor pentru autoturisme. In plus designul benzii de rulare al anvelopei a fost modificat, asa ca deformarea apare atunci cand toate elementele intra in contact cu calea de rulare. Combinarea celor doua masuri cu o anvelopa ce are calea de rulare putin adanca, duce la o reducere cu 30 % a rezistentei la rulare. Noua anvelopa VancoEco este omologata pentru autovehicule, cum ar fi Mercedes Sprinter, Viano, Vito. VW T5 si Ford Transit. Anvelopele sunt produse cu dimensiuni de 15-16-17 inch. Indicele de viteza maxim este de 210 km/h.


« Anvelope Continental


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.7/5 based on 372 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate