Coșul tău (0)

Anvelope Dunlop - SP Quattro Maxx

Tot mai multe SUV -uri sunt capabile sa produca o putere uriasa. Dunlop a identificat nevoia de a dezvolta o anvelopa capabila nu doar sa satisfaca, dar sa si completeze aceste caracteristici speciale de conducere ale SUV-urilor. Noua anvelopa SP QuattroMaxx este prima anvelopa Dunlop care raspunde acestei cereri din ce n ce mai mari. Noua anvelopa SP QuattroMaxx incorporeaza ultimele tehnologii Dunlop, combinate cu cele cateva caracteristici de succes ale tehnologiei Touch:

Nu in ultimul rand, anvelopa SP QuattroMaxx este prima anvelopa proiectata pana acum de Pininfarina pentru a scoate in evidenta pozitia sa de lider de piata.


« Anvelope Dunlop


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.1/5 based on 98 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate