Coșul tău (0)

Anvelope Firestone - SZ90

SZ90 Firehawk are un aspect nou al benzii de rulare cu un design proaspat, asimetric, care ofera un echilibru perfect ntre performanta pe umed si uscat. Simbolul '' nu este intamplator, deoarece reprezinta simbolul de frecare in inginerie. In acest caz simbolizeaza tehnologia deosebit de avansata a acestei anvelope. Anvelopa este axata mai mult pe aspectul distractiv si sportiv de a conduce (exemple de omologari: Opel Opel GT ,Peugeot 207, Renault Megane, Opel Astra, Alfa Romeo 147).

Noul model asimetric este special conceput pentru a se potrivi vehiculelor moderne. Design-ul de canelura fost optimizat pentru evacuarea eficienta a apei si pentru distributia echilibrata a presiunii de contact, crescand astfel stabilitatea si controlul pe umed, precum si rezistenta la acvaplanare. Are un excelent raspuns de directie si de precizie in comparatie cu predecesorul sau, iar zgomotul a fost redus in medie cu 2 decibeli.


« Anvelope Firestone


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.4/5 based on 365 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate