Coșul tău (0)

Anvelope Fulda - CONVEO TOUR TL NA

Fulda Conveo Tour

Fulda Conveo Tour este o anvelopa durabila pentru camioane usoare.
Durabilitate Obtineti un randament kilometric mai bun inainte de inlocuirea anvelopei cu ajutorul unei anvelope concepute sa imprastie caldura care se acumuleaza cand sofati. Acest lucru ajuta Conveo Tour sa ramana rece cand va deplasati, ceea ce prelungeste durata de viata a anvelopei.
Manevrabilitate fiabila, chiar si sub sarcina Bucurati-va de viraje fiabile si stabilitate in dirijare, cu o anvelopa economica, de incredere. Anvelopa Conveo Tour are un design cu 4 nervuri care distribuie sarcina vehiculului uniform pe suprafata de rulare, ajutand la maximizarea controlului in timpul transportului unor incarcaturi grele.
Tractiune pe drumuri ude Suprafata de rulare a anvelopei Conveo Tour este prevazuta cu fante radiale speciale, care ofera margini antiderapante suplimentare, ajutand anvelopa sa adere la drumurile ude.


« Anvelope Fulda


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.5/5 based on 218 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate