Coșul tău (0)

Anvelope Fulda - KRISTALL CONTROL HP FP

Fulda Kristall Control HP

v Fulda Kristall Control HP este o anvelope de inalta performanta pentru cele mai dure conditii de iarna.
Aderenta excelenta pe zapada Bucurati-va de performanta fiabila pe timp de iarna cu tehnologia Fulda SnowCatcher. Canelurile centrale ale anvelopei formeaza o retea interblocata care capteaza zapada in timp ce sofati, mentinandu-va in miscare chiar si in conditii de zapada abundenta.
Tehnologie Snow Catcher Tehnologia Snow Catcher utilizeaza comprimarea naturala la roluire a anvelopei impreuna cu un nou design al benzii de rulare pentru a prinde zapada in amprenta sa, asigurand o tractiune mai buna pe drumurile acoperite de zapada.
Manevrabilitate de inalta performanta Carcasa usoara a anvelopei Kristall Control HP si constructia de inalta performanta va ajuta sa beneficiati la maximum de autoturismul dvs. atunci cand sofati pe timp de iarna. Este conceputa sa transfere forta in mod eficient de la janta la drum, ceea ce imbunatateste manevrabilitatea la viteze de autostrada.
Performanta fiabila pe drumurile ude si de iarna Anvelopa utilizeaza un polimer special, care ramane flexibil la temperaturi joase, oferindu-va tractiune robusta si performanta imbunatatita pe drumurile ude si de iarna.


« Anvelope Fulda


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.8/5 based on 301 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate