Coșul tău (0)

Anvelope Fulda - KRISTALL MONTERO 3

Fulda Kristall Montero 3

Fulda Kristall Montero 3 este o anvelopa de iarna pentru autoturismelor medii si mici.
Tractiune excelenta pe zapada Bucurati-va de tractiune fiabila pe timp de iarna cu tehnologia Fulda SnowCatcher. Canelurile centrale formeaza o retea interblocata care capteaza zapada in timp ce sofati, ajutand anvelopa sa isi mentina aderenta pe drumurile acoperite cu zapada.
Tehnologie Snow Catcher Tehnologia Snow Catcher utilizeaza comprimarea naturala la roluire a anvelopei impreuna cu un nou design al benzii de rulare pentru a prinde zapada in amprenta sa, asigurand o tractiune mai buna pe drumurile acoperite de zapada.
Optimizata pentru performanta completa Kristall Montero 3 este prevazuta cu tehnologia Bubble Blade, care imbina necesitatea dispunerii dense a nervurilor, facilitand deplasarea pe gheata si zapada, cu un design stabil al benzii de rulare, care face fata oric?ror conditii meteo din timpul iernii.
Aderenta exceptionala la temperaturi joase Anvelopa utilizeaza un polimer special care ramane flexibil la temperaturi joase, ajutand la mentinerea performantei optime pe vreme extrem de friguroasa.


« Anvelope Fulda


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.6/5 based on 380 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate