Coșul tău (0)

Anvelope Fulda - TRAMP H 4X4 OWL TL JP

Fulda Tramp 4x4 H

Fulda Tramp 4x4 H, este o anvelopa de strada, de inalta performanta destinata SUV-urilor.
Rezistenta la acvaplanare Bucurati-va de sofat controlat, pe carosabilul ud. Anvelopa Tramp 4x4 H este prevazuta cu caneluri longitudinale late, care elimina rapid apa de pe suprafata de contact a anvelopei, mentinand un contact mai sigur pe drumurile udate de ploaie.
Calatorie silentioasa si confortabila Anvelopa Tramp 4x4 H va ajuta sa calatoriti in liniste. Blocurile suprafetei de rulare au dimensiuni diferite in zonele interioare si exterioare, ceea ce ajuta la reducerea zgomotului general produs de anvelopa.
Manevrabilitate ridicata pe drumuri uscate Tramp 4x4 H este conceputa astfel incat blocurile centrale ale suprafetei de rulare sa fie conectate. Prin aceasta se obtine o stabilitate mai mare la viraje si dirijare mai sigura pe drumuri uscate.


« Anvelope Fulda


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.5/5 based on 358 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate