Coșul tău (0)

Anvelope Fulda - TRAMP4X4

Fulda Tramp 4x4 Yukon

Fulda Tramp 4x4 Yukon este o anvelopa SUV de iarna, suficient de robusta pentru Yukon.
Bucurati-va de sofatul pe timp de iarna cu o anvelopa SUV conceputa sa faca fata celor mai dure conditii de iarna. Avand o rezistenta inalta la acvaplanare si o tractiune agresiva, anvelopa Tramp 4x4 Yukon va ofera un nivel inalt de control si o valoare deosebita.
Rezistenta inalta la acvaplanare Pastrati controlul pe drumurile udate de ploaie sau in curs de dezghet. Canelurile late, circulare ale anvelopei Tramp 4x4 Yukon elimina rapid apa si lapovita de pe suprafata anvelopei, reducand riscul de acvaplanare.
Aderenta fiabila pe suprafete alunecoase Sofati cu incredere pe drumuri acoperite cu gheata, datorita designului suprafetei de rulare prevazute cu nervuri radiale suplimentare, care creeaza aderenta pe suprafetele alunecoase.
Distante de franare mai scurte pe drumurile de iarna Anvelopa Tramp 4x4 Yukon este produsa dintr-un compus special de silica pentru suprafaaa de rulare, care ramane flexibila la temperaturi sub 7 grade. Aceasta elasticitate sporita inseamn? tractiune mai buna pe zapada si pe gheata si distante de franare mai scurte pe vreme rece.


« Anvelope Fulda


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.5/5 based on 46 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate