Coșul tău (0)

Anvelope Goodyear - EAGLE F1 ASYMM. AO XL

Regulament promotie:

Ce trebuie sa faci:

- In momentul in care ai achizitionat 4 anvelope de vara Goodyear (turisme sau 4x4) completeaza datele tale in sectiunea aferenta din siteul promotie.goodyear.eu "Inscriere". Toate campurile sunt obligatorii, inclusiv incarcarea copiei facturii.

- Pentru participarea la promotie si castigarea voucherelor cadou, trebuie sa ramana vizibile pe factura cantitatea de anvelope achizitionate precum si modelul / marca acestora, numarul si data facturii, numele participantului la sectiunea "Cumparator".

- Participantul va primi voucherul prin curier privat la adresa specificata de acesta pe site.

-Participantul va primi voucherul in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la momentul incheierii campaniei promotionale.

PROMOTIA SE ADRESEAZA EXCLUSIV PERSOANELOR FIZICE

Datele completate trebuie sa fie identice cu cele din factura atasata.


Goodyear Eagle F1 Asymmetric combina tehnologia Active Cornergrip cu materialul compozit specific anvelopelor de curse, rezultand un plus de aderenta la sosea si performante generale de neegalat. Tehnologia Active Cornergrip asigura distributia uniforma a presiunii in anvelopa si o suprafata de contact mai mare intre anvelopa si asfalt, sporind performantele la volan la virare cat si pe drum drept. Posesorul unui vehicul de inalta performanta pune siguranta pe locul intai, atunci cand este vorba de alegerea celor mai performante anvelope, apoi urmeaza performantele si confortul in timpul sofatului. Provocarea celor de la Goodyear a fost sa completeze sistemele de siguranta de pe masinile moderne si sa realizeze o anvelopa care poate controla aceste puternice autoturisme moderne, fara a se reduce din performante. Astfel s-a nascut Goodyear Eagle F1 Asymmetric, o anvelopa cu care prestigiosul producator auto Porsche isi echipeaza multe din modelele sale. Cele mai importante reviste auto din Europa au testat anvelopa Eagle F1 Asymetric si au premiat-o pentru performantele uimitoare pe carosabile uscate si umede.

Beneficii:


« Anvelope Goodyear


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.8/5 based on 97 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate