Coșul tău (0)

Anvelope Goodyear - EFFICENTGRIP FP

Goodyear EfficientGrip scade consumul fara a afecta performantele. Prin cele mai recente tehnologii de productie si materialelor moderne, Goodyear a dezvoltat tehnologia FuelSaving, avand rezultate uimitoare n materie de impact asupra mediului. Noua anvelopa EfficientGrip ofera tot ceea ce au nevoie soferii, pe suprafete de rulare umede si uscate, la franare aceasta anvelopa avand performante foarte bune intrecand majoritatea concurentilor in teste. Alegand Efficientgrip cu noua tehnologie de economisire a combustibilului, asteptarile dumneavoastra sunt indeplinite, datorita propietatilor care permit un consum redus de combustibil si utilizare de durata. Utilizand materiale noi si o structura usoara, inginerii de la Goodyear au reusit sa reduca greutatea anvelopei cu aproximativ 10% (fata de concurenta, la aceeasi dimensiune) avand o cantitate redusa de caldura generata prin frecare obtinandu-se o rezistenta redusa la rulare.

Beneficii:


*Testata de TV SD Automotive in luna martie 2009 in raport cu performantele medii a 4 importante firme concurente. Anvelopa testata: 205/55R16 91H pe VW Golf; Test # 76236753.


« Anvelope Goodyear


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.5/5 based on 357 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate