Coșul tău (0)

Anvelope Goodyear - EfficientGrip Compact

Goodyear EfficientGrip Compact

Goodyear a lansat anvelopa EfficientGrip Compact, disponibila in 26 de dimensiuni de la 13 la 15 inch, special proiectata pentru masini mici, de oras.
Majoritatea dimensiunilor noii anvelope au primit un grad B la aderenta pe carosabil umed si un grad C la rezistenta la rulare.
Greutatea anvelopei EfficientGrip Compact este redusa cu pana la 5% fata de predecesoarea sa, anvelopa Goodyear DuraGrip.
Noua anvelopa prezinta o noua forma rotunda a cavitatii. Cand o anvelopa ruleaza pe suprafete cu carosabil umed, apa are tendinta sa se acumuleze in fata ei. O cavitate semnificativ rotunjita reduce acumularea de apa in fata anvelopei pentru a reduce riscul de acvaplanare. Cavitatea permite cresterea petei de contact a anvelopei in timpul franarii: odata cu cresterea petei de contact, mai multe margini ale anvelopei pot taia apa. Astfel sunt sapate santuri de apa in timp ce este mentinut contactul cu drumul in partea centrala a anvelopei.


« Anvelope Goodyear


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.1/5 based on 360 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate