Coșul tău (0)

Anvelope Goodyear - UG 8 XL

Goodyear UltraGrip 8

Anvelopa dezvolatata pentru a beneficia de distante de franare mai scurte atunci cand acest lucru conteaza cel mai mult, datorita tehnologiei 3D-BIS Technology de la Goodyear. Sistemul de blocuri interblocabile ajuta la obtinerea unor distante de franare pe zapada cu un metru mai scurte decat performanta altor anvelope de iarna.
Tehnologia 3D BIS Technology de la Goodyear imbunatateste manevrabilitatea pe vremea imprevizibila de iarna de la drumuri ude si uscate pana la carosabile cu gheata, zapada si lapovita. Forma optimizata a anvelopei aduce o suprafata mai mare de cauciuc in contact cu drumul, sporind controlul in conditii de alunecare. UltraGrip 8 mentine performanta manevrabilitatii, chiar si cand anvelopa se uzeaza, datorita unui design de generatie viitoare al suprafetei de rulare in V.


« Anvelope Goodyear


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.3/5 based on 421 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate