Coșul tău (0)

Anvelope Goodyear - URA GRIP ICE + MS

Goodyear UltraGrip Ice+

Anvelopa UltraGrip Ice+ este conceputa pentru a imbunatati luarea virajelor, pentru a urca dealuri si a frana pe zapada compactata si pe gheata. Pe cele mai dure drumuri si pe vreme extrem de rece, anvelopa ofera o performanta generala buna.
Tehnologia ActiveGrip mentine tractiunea in conditii de gheata, cu ajutorul unui strat superior moale pentru gheata, care ofera aderenta excelenta la temperaturi joase. Renurile hibride mentin rigiditatea suprafetei de rulare pe intreaga adancime, asigurand un nivel inalt de tractiune pe gheata pe intreaga durata de viata a anvelopei.


« Anvelope Goodyear


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.9/5 based on 434 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate