Coșul tău (0)

Anvelope Pirelli - ZEROa (N3)

Asteptarile si nevoile soferilor secolului 21 sunt din ce in ce mai sofisticate, dar Pirelli vine in intampinarea lor cu profilul PZero Nero. O anvelopa asimetrica pentru cele mai pretentioase autovehicule sport de performanta. Asigura placerea de a conduce fara a compromite confortul. Caracteristici :

Designul atractiv al benzii de rulare a fost dezvoltat pentru a oferi niveluri excelente de aderenta si reducerea riscului de acvaplanare la viteza mare. Manevrabilitate excelenta, eficienta maxima de franare si performanta constanta la viteza mare completeaza caracteristicile acestei anvelope de ultra inalta performanta. Principalele omologari: Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Lancia, Mazda, Mercedes, Peugeot, Saab, Seat, Skoda.


« Anvelope Pirelli


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.9/5 based on 327 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate