Coșul tău (0)

Anvelope Yokohama - V902

Yokohama V902A
Sarbatoreste frumusetea iernii si inspirate din elementele ei. Anvelopele de iarna YOKOHAMA sunt special construite pentru a oferi tractiune pe drumuri acoperite de zapada. Aceste anvelopa de inalta performanta ramane flexibila in vreme rece si au un design al benzii de rulare unic pentru a va oferi tractiune mai buna. Lasa emotiile tale si ruleaza gratuit in aceasta iarna!
Designul asimetric High-rigide si cel original 3D in forma de caneluri, cu suprafata de joc poliedrica ofera performante ridicate pe suprafete uscate, umede si acoperite cu zapada.


« Anvelope Yokohama


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.1/5 based on 127 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate